fbpx

Despre A&D

Salut! Sunt Ana și mă bucur că vrei să afli povestea din spatele A&D Atelier.

Niciodata nu a fost mai important ca acum sa ne gandim la solutii pe termen lung, bazate pe sustenabilitate.

- DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI, ANIMALE SI PLANETA -

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.

Atelierul Nostru

Atelierul A&D s-a dezvoltat din dorinta de experimetare, de a incerca ceva nou si nu in ultimul rand a fost creat din pasiune. Pasiune pentru natura, pentru design si pentru inovatie.

Conceptele ce ne Ghideaza

Unul dintre conceptele de bază pe care s-a clădit A&D Atelier sunt

cei ”3R”.

• Reciclează •

• Reutilizează •

• Redu consumul •

… și mai nou • Reinventeaza-te• . Sunt mereu orientată să gasesc noi și calitative soluții etice de consum .

Al doilea concept de bază este ideea de ”Upcycle”.

Este procesul de reutilizare creativă a resturilor de materiale în noi accesorii. Este o modalitate excelentă prin care poți reduce amprenta poluantă asupra planetei.

Astfel lucram cu piele naturala reciclata si salvata din industii mai mari. Folosim pana si cele mai mici resturi pentru a creea accesorii pline de culoare si mai ales unice.

Cu aceste idei la bord, te invit sa îndrepți împreună cu noi spre un mod responsabil de consum atât din punct de vedere social cât și ecologic.

Echipa Noastra

Ana Cristina

Fondator

Salut,

Eu sunt Ana de la A&D Atelier și sunt Arhitect și Artizan.

De 4 ani jumătate realizez produse Handmade din piele naturală salvată și reciclată. În ultimii 2 ani din pasiune și prin multă documentare am găsit mai multe alternative sustenabile pentru a reduce consumul excesiv de piele naturală și vreau să le împartasesc cu voi.

Am descoperit Pinatexul, sau pielea de ananas, Desserto sau pielea de cactus și în curând pielea de cocos.  Am adus-o în România,  am testat-o și am lucrat cu ea în cadrul atelierului si m-a fascinat complet. 

Sună interesant? Descoperă mai multe produse lucrate etic.

Pielea realizată vegetal este una dintre cele mai bune soluții pentru reducerea consumului excesiv de piele naturală.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0